petanquevereniging de bouldozers

ClubkampioenschapTête-à-tête 2021

Hieronder de foto's gemaakt door Kees Kostelijk en Ron Imming van de prijsuitreiking aan de clubkampioenen tête-à-tête 2021. De foto's spreken voor zichzelf.

Het was een dag met prima speelweer en spannende wedstrijden. Een mooie uitdaging voor de betrokkenen. Daar ik helaas niet beschik over uitslagen en de namen van het deelnemersveld kan ik er ook niet veel meer van maken. 

IMG 1625

IMG 1627

IMG 3862

IMG 3870

ALV 29 juli bloemetje voor John en Tobi

Afscheid JohnAfscheid Tobi

De foto's zijn gemaakt door Kees Kostelijk. 

In de algemene ledenvergadering van 29 juli jl. werd John bedankt voor zijn jarenlange werkzaamheden in de pr. commissie en Tobi voor zijn penningmeesterschap.

Mededelingen op de ALV van 29 juli jl.

Omdat er op de ledenvergaderingen maar een beperkt aantal leden komen, hieronder aandacht, voor wat de voorzitter ter sprake bracht ten aanzien van het principe "bal in de zak", de kantinediensten en het onderhoud. Als u denkt, dat u de vereniging ergens mee kunt helpen meldt u zich dan a.u.b. aan.

Dames en heren,

1. Ook al is het ze niet aan te zien toch worden onze vrijwilligers worden steeds ouder en daardoor worden het er ook steeds minder. Daarom wil ik een dringend beroep doen op een ieder om zich aan te melden voor met name de onderhoudsploeg.


2. En daarmee kom ik op mijn tweede mededeling. Zoals afgesproken op een eerdere ledenvergadering is iedereen verplicht om drie kantinediensten per jaar te lopen. De enige uitzonderingen op deze regel zijn, dat je al vrijwilligerswerk doet voor de vereniging of fysiek of mentaal niet in staat bent om dit te doen. De opstart na de lockdown is dramatisch verlopen. Hoewel ik iedereen, die opgenomen was in de planning, een mailtje had gestuurd, is er een hoop misgegaan. Soms direct, soms na een week kreeg een mailtje terug, dat het niet mogelijk was door lichamelijk ongemak, vakanties, operaties, angst voor besmetting enzovoort. Daarom is het bijna niet mogelijk om de lege plekken in te vullen op de planning. Daarom de vraag aan iedereen, vul alsjeblieft zelf drie keer je naam in in de kantinedienstmap.


3. Zoals afgesproken spelen we op iedere speeldag de eerste wedstrijd volgens het principe “ballen op tafel”. Daarna mag iedereen zelf een potje samenstellen. Maar leg je bal dan niet op tafel en laat niet iemand aan de kant staan. Dit is zeer onsportief en daardoor krijg ik klachten en een lid heeft zelfs opgezegd doordat haar dit overkwam.


4. Als laatste opmerking, het is mij opgevallen, dat er een beetje grauwsluier ligt over de vereniging. Diverse mensen met lange tenen. Ik denk dat dit komt door de anderhalf jaar lockdowns, minder contact en anderhalve meter maatschappij, wat het nieuwe normaal moet worden. Daarom zijn we voornemens een gezelligheidstoernooi te houden op 12 september, waarover later meer.

Ons fotoalbum

Ons fotoalbum is weer gevuld. Uiteraard met de foto's van het NK van 10 juli jl.

P.V. de Bouledozers

Lid NJBB 7007
Leekerpad  8
1689 VP  Zwaag/Hoorn
Tel: 0229-230625

Speeltijden

Binnen: oktober t/m maart
Buiten:  april t/m september
Dinsdag - 13.30 tot 17.00 uur
Woensdag - 19.30 uur tot 22.30 uur
Donderdag - 13.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag - 19.30 uur tot 22.30 uur
Zaterdag - 13.30 uur tot 16.00 uur
De kantine is een half uur voor aanvang open