petanquevereniging de bouldozers

Verrassende vergezichten

Tegenwoordig staan de kranten vol met vervelende berichten. Als je niet oppast wordt je er depri van. Maar....het kan verkeren. 

Op 10 februari nam John een foto in de sneeuw. En op 30 maart stond er een foto in de krant, waarop het wel zomer leek. En zo voelde de temperatuur ook aan. Helemaal toppie. Het bestuur wenst u ook vrolijk paseneen Vrolijk Pasen.sneeuw boulodrome 10 2 2021        Jeu de boules onder zomerse hemel NHD Digikrant 30 3 2021

Erelidmaatschap Jaap van der Struijs

IMG 7073           IMG 7069

In onze statuten staat dat de algemene ledenvergadering, op voorstel van het bestuur,  een lid wegens zijn bijzondere verdiensten tot erelid kan benoemen. Het bestuur stelde voor dit erelidmaatschap toe te kennen aan Jaap van der Struijs. Jaap is sedert de oprichting zonder enige onderbreking lid van onze vereniging. De eerste gedachten over een jeu de boulesvereniging in Hoorn begon in de hoofden van de leden van de Nederlandse Vereniging van Terraszitters. Die vereniging was een geintje maar Jaap behoorde al tot die club. Toen onze vereniging in 1982 was opgericht werd Jaap als één van de assistenten aangesteld.

Alle tekeningen van "t Mannetje", "Les très ami's" en van het stripverhaal "Bouledog" komen van de hand van Jaap. En niet te vergeten ons logo. Schitterend, zoals wij daar nog alle dagen gebruik van kunnen maken.

Het voorstel stond op de agenda van de ledenvergadering, die was gepland op 17 december 2020. Maar kort voor die datum werden de coronaregels ineens bijgesteld, zodat die vergadering niet door is gegaan. In vervolg hierop is een ledenraadpleging uitgeschreven per mail. Niemand van de leden gaf te kennen hier tegen te zijn. Dus is vervolgens door de penningmeester een mooie oorkonde gemaakt, die door zijn zwager Bob de Kreek is uitgereikt aan Jaap. Overigens is Bob ook een zeer gewaardeerd lid van de vereniging. Bij het onderhouden van de banen en het “erf” is hij een niet te missen kracht.

Jaap is zeer verguld met zijn benoeming tot erelid. Hij kan helaas niet meer boulen maar houdt er, door de oorkonde, graag mooie verhalen over tegen zijn verzorgsters. Jaap, je verdient de titel, die op je oorkonde staat dubbel en dwars: "OORKONDE VOOR HET TROUWSTE LID"

Mededelingen wedstrijdcommissie 17-9-2020

 

 

boulebel

 

Beste Boulers,

Woensdagavond is de prijsuitreiking geweest, voor het kampioenschap tête-à-tête PV de Bouledozers 2020.Iets later gestart dan de bedoeling was, door de lock-down, hebben we toch op de einddatum kunnen afsluiten met een waardig kampioen, namelijk Hans Wortel. Weliswaar met evenveel winstpartijen als de nummer twee Vincent Kenter, maar door een voordelig saldo van Hans en winst in de onderlinge partij is Hans de terechte kampioen tête-à-tête PV de Bouledozers 2020. Derde is geworden Ruud Derks, laat gestart met zijn wedstrijden door eerst met vakantie (trainingskamp) te gaan, is hij toch knap op de derde plaats geëindigd.

De stand: 1 Hans Wortel      winstpartijen: 10           Saldo: 82 

               2 Vincent Kenter                       10                     53  

               3 Ruud Derks                             8                     54

Het volgend kampioenschap, doubletten PV de Bouledozers 2020, gaat ook alweer spoedig van start, te weten 17 oktober aanstaande.

In mijn voorgaande mail heb ik dit al aangekondigd, maar inmiddels moeten we een aanpassing maken, door de maatregelen van het bestuur, betreffende de halbezetting.

We blijven spelen op de woensdagavond, aanvang 19.30 uur, maar we spelen de wedstrijden op de buitenbanen. Misschien wat fris, zo nu en dan, maar we willen het toch door laten gaan.

Er hebben zich al diverse teams aangemeld op het inschrijfformulier in de kantine, maar er is nog ruimte genoeg. Dus meld je aan. Inschrijfgeld blijft € 3,50.

Met het bestuur is overleg geweest over de halbezetting op de zaterdagen, waarop NPC wordt gespeeld in de thuishal.

Het gaat om de zaterdagen:

 In 2020: 3 oktober,17 oktober, 31 oktober, 7 november, 21 november, 12 december

En in 2021: 9 januari, 23 januari, 6 februari, 20 februari, 6 maart, 20 maart ( 10 april kan buiten gespeeld worden)

Laten we hopen dat het virus snel onder controle is, en dat we meer ruimte krijgen. Uiteraard bij mooi weer kan er wel buiten gespeeld worden.

Denk dan wel aan de "corona-maatregelen", en ga niet nodeloos de kantine in.

Het gezellige Wijn- en Euro-toernooi gaan op de vrijdagavond wel door. 

De wedstrijdcommissie

Mededelingen wedstrijdcommissie 7-9-2020

boulebel

Beste Boulers,


Het kampioenschap Bouledozers Tete a Tete is al vergevorderd. Er zijn nog 3 kandidaten in beeld voor de titel.
Momenteel heeft Hans Wortel de leiding op saldo, gevolgd door Vincent Kenter beiden 9 van de 11 partijen gewonnen, saldo van Hans is + 69 en Vincent + 48. Beiden moeten nog spelen tegen Rob Bos en Ab de Bruin.
Ruud Derks heeft in augustus flink ingehaald en zich ook nog bij de kanshebbers gevoegd. Ook 11 partijen gespeeld, 1 verliespartij meer en moet de laatste partijen nog spelen tegen Martijn en Christian Bos.
Het volledige overzicht staat onder Toernooien en competities> Uitslagen.
Succes allen met het afronden van de partijen.

Lees verder...

Mededelingen wedstrijdcommissie 22-8-2020

boulebel

Tete a tete

Even de stand tot heden, even in de app omdat ik hier slecht bereik heb en moeilijk bij de sheet kan komen.

1 Hans   gesp: 9 W: 8 saldo: 63

2 Vincent gesp: 8 W: 7 saldo: 43

3 Christian gesp: 9 W: 7 saldo: 35

4 Frans gesp: 11 W: 7 saldo: - 1

Lees verder...

  • 1
  • 2

P.V. de Bouledozers

Lid NJBB 7007
Leekerpad  8
1689 VP  Zwaag/Hoorn
Tel: 0229-230625

Speeltijden

Binnen: oktober t/m maart
Buiten:  april t/m september
Dinsdag - 13.30 tot 17.00 uur
Woensdag - 19.30 uur tot 22.30 uur
Donderdag - 13.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag - 19.30 uur tot 22.30 uur
Zaterdag - 13.30 uur tot 16.00 uur
De kantine is een half uur voor aanvang open