petanquevereniging de bouldozers

Ons fotoalbum

Ons fotoalbum is weer gevuld. Uiteraard met de foto's van het NK van 10 juli jl.

Persbericht NK 10 juli

 

In de ring plaatje klein

 

PERSBERICHT

Nederlands Kampioenschap Jeu de Boules bij de Bouledozers in Hoorn

Zaterdag 10 juli a.s. wordt een spannende dag: Petanquevereniging de Bouledozers organiseert op verzoek van de Nederlandse Jeu de Boules Bond het Nederlands Kampioenschap Mix voor Doubletten. De opening zal om 10.00 uur worden verricht door de sportwethouder Mw. Kholoud Al Mobayed.

De ervaring leert, dat er 50 à 60 teams meedoen aan dit kampioenschap.

Systeem

Een gemixt doublette betekent dat twee teams, bestaande uit een heer en een dame tegen elkaar strijden. Er wordt een systeem gespeeld van directe eliminatie. Bij dit systeem worden dus ’s-morgens de meeste wedstrijden gespeeld, maar u zult de hele dag kunnen genieten van de behendigheid van de spelers. Tactiek, techniek, een spectaculaire aanval, opperste concentratie. Allemaal mooi om te zien. Wilt u iets weten over de spelregels? De summiere versie daarvan vindt u op onze website: www.bouledozers.nl onder HOME> Informatie> Petanque.

De dag eindigt met de medaille-uitreiking. 

Lees verder...

Er is weer NIEUWS

 

Nederlands Kampioenschap Jeu de Boules bij de Bouledozers in Hoorn

Zaterdag 10 en zondag 11 juli worden spannende dagen: Petanquevereniging de Bouledozers organiseert op verzoek van de Nederlandse Jeu de Boules Bond het Nederlands Kampioenschap Mix voor Doubletten. We hebben de wethouder Sport, mevr. Al Mobayed gevraagd om de opening te verrichten. Daarna gaat de strijd om het kampioenschap om ongeveer 10.00 uur van start.

Deelnemers

We weten nu nog niet hoeveel teams er gaan meedoen, maar zeker is al wel, dat we dit jaar ook deelnemers van onze eigen club hebben. Namelijk:

Joyce Termaat

met

Ben van Assema

Bianca Bolweg-Westerhoff

met

Rembrandt Bolweg

Riet van der Velden

met

Cor Pieterse

Natascha Dorenbos-Boon

met

Christian Bos

Hilda Gijsen

met

Leo Rietkamp

Hulde aan deze durvers!

Voor de club is het fantastisch om weer eens een evenement te kunnen organiseren. In 2014 hadden we ook een NK Mix in huis en ik weet nog hoe super gezellig dit was, mede dank zij het prachtige weer. En het is natuurlijk een mooie gelegenheid om onze club weer eens in de pers te krijgen.

w.g. Nel Elstak

Verrassende vergezichten

Tegenwoordig staan de kranten vol met vervelende berichten. Als je niet oppast wordt je er depri van. Maar....het kan verkeren. 

Op 10 februari nam John een foto in de sneeuw. En op 30 maart stond er een foto in de krant, waarop het wel zomer leek. En zo voelde de temperatuur ook aan. Helemaal toppie. Het bestuur wenst u ook vrolijk paseneen Vrolijk Pasen.sneeuw boulodrome 10 2 2021        Jeu de boules onder zomerse hemel NHD Digikrant 30 3 2021

P.V. de Bouledozers

Lid NJBB 7007
Leekerpad  8
1689 VP  Zwaag/Hoorn
Tel: 0229-230625

Speeltijden

Binnen: oktober t/m maart
Buiten:  april t/m september
Dinsdag - 13.30 tot 17.00 uur
Woensdag - 19.30 uur tot 22.30 uur
Donderdag - 13.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag - 19.30 uur tot 22.30 uur
Zaterdag - 13.30 uur tot 16.00 uur
De kantine is een half uur voor aanvang open