petanquevereniging de bouldozers

NK Tête-à-tête 21 en 22 april

Nationaal Kampioenschap Jeu de Boules bij de Bouledozers in Zwaag

Zaterdag 21 en zondag 22 april worden spannende dagen: Het Nationaal Kampioenschap Tête-à-tête wordt gehouden bij Petanquevereniging de Bouledozers, Leekerpad 8 te Zwaag/Hoorn
De opening zal om ongeveer 10.00 uur worden verricht door sportwethouder Ben Tap. De wedstrijden beginnen om 10.15 uur, zowel op zaterdag 21 april als op zondag 22 april. Op beide dagen verwachten we het einde omstreeks 18.00 uur. Dit kan wel uitlopen.


Systeem
Bij de spelvorm tête-à-tête speelt men één tegen één. Er zijn drie categorieën: mannen, vrouwen en jeugd, die tegelijkertijd spelen. Dus één man, tegen één man, één vrouw tegen één vrouw, enz.

Het definitieve programma kunt u inmiddels bestuderen op www.nlpetanque.nl.
Alles bij elkaar zult u deze dagen kunnen genieten van de behendigheid van de spelers. Tactiek, techniek, een spectaculaire aanval, opperste concentratie. Allemaal mooi om te zien.

Nieuwe ballen kopen?

Tijdens deze dagen zal er een stand staan van Meep Poel van La Boule uit Naarden. Mocht u iets nieuws op het gebied van petanque willen kopen, dan kunt u hier misschien uw slag slaan


Sstttt!
De wedstrijdleiding ziet er onder andere op toe, dat de bezoekers de spelers niet afleiden. U dient dus de nodige afstand tot de spelers in acht te nemen en uw stemgeluid aan te passen.


Smullen maar!

De hele dag staan vrijwilligers klaar om bezoekers en spelers desgewenst van een hapje en een drankje te voorzien. In onze gezellige kantine en bij mooi weer op het nog gezelliger terras kunt u smullen van uw soep, broodjes, of frietjes.


Bereikbaarheid locatie

Het boulodrome en terrein van de Bouledozers ligt aan het Leekerpad 8.
Vanaf de A7 neemt u afslag 8 (Hoorn Centrum). Bij de rotonde rijdt u driekwart rond (u gaat dus niet het centrum in) richting IJsbaan De Westfries. U komt dan langs het Van der Valk hotel. U vervolgt de weg verder en slaat dan linksaf het Keern op. U passeert de Dorpsstraat van Zwaag aan uw rechterhand. U blijft het Keern volgen. Lees nu de tekst hieronder vanaf *
Vanuit Zwaag volgt u de Dorpsstraat en gaat dan rechtsaf het Keern op. * Waar de weg naar rechts buigt, houdt u links aan en blijft het Keern volgen. Waar de weg opnieuw naar rechts draait (u bent nog steeds op het Keern), neemt u de laatste afslag links. Op de fiets steekt u hier de weg over. Dat is het Leekerpad. Aan het einde van deze weg ziet u links ons onderkomen liggen.


Parkeren

Aan het Leekerpad is de nodige parkeergelegenheid, maar, met zoveel deelnemers loopt het terrein snel vol. Spelers gaan voor. Bezoekers komen het beste op de fiets.
Wanneer het parkeerterrein vol is, mag er op het Leekerpad in de rijrichting (in de lengte) geparkeerd worden.Het doorgaande verkeer mag geen hinder ondervinden, en er mag niet op het groen geparkeerd worden. De weg moet vrij zijn voor hulpdiensten. Op het braak liggend terrein achter de schiet vereniging mag ook (indien berijdbaar) geparkeerd worden. We zijn nog in overleg met de schietvereniging of zij hun parkeerterrein ook voor ons beschikbaar stellen.


Overnachtingsinformatie

Hieronder volgt overnachtingsinformatie voor de sporters, die in Hoorn blijven. In Hoorn en nabije omgeving zijn uiteraard meer hotels en andere overnachtingsmogelijkheden. U kunt bijv. ook de website van booking.com bezoeken.


www.vandervalkhotels.nl

Van der Valk Hotel Hoorn is goed bereikbaar, gezien de ligging aan de A7. Het ligt aan de Westfriese Parkweg 1, Hoorn Tel. 0229-799060.
Uw auto kunt u gratis bij het hotel parkeren. Het hotel ligt op een half uurtje lopen van het Leekerpad.
Het ontbijtbuffet is beschikbaar in het weekend van 08:00 tot 10:30 uur. Voor lunch en diner biedt het hotel twee restaurants. Het ene restaurant is gericht op buffetten en het andere is een a la carte restaurant. Vanaf het einde van de middag tot 's avonds laat is bar De Compagnie open, waar u kunt genieten van een drankje met uitzicht op de natuur.
Naast het hotel liggen de bioscoop Vue en het Casino.


www.gevangenishotelhoorn.nl

Hotel Oostereiland (Schuijteskade 5, 1621 DE Hoorn, tel. 0229-820246) is een gerenoveerde gevangenis met een unieke ligging aan het Markermeer. Sommige kamers zijn voormalige gevangeniscellen. Alle kamers zijn voorzien zijn van gratis WiFi en eigen badkamers.
De kamers hebben nog de originele celdeuren en zijn van binnen gezellig en modern ingericht en bieden een bureau. Ze zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer met gratis toiletartikelen. De kamers zijn wel klein.
Op het terras van het restaurant kunt u genieten van een drankje en een diner. Dit terras bevindt zich op de binnenplaats van de gevangenis.
Hotel Oostereiland ligt op slechts 500 meter van het historische centrum van Hoorn. Is niet goed bereikbaar met de auto en men kan de auto daar niet parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is aan het Jeudje. Vandaar is het 20 minuten lopen naar het hotel. Inpandig is ook de Cinema Oostereiland, en het Museum van de 20e eeuw.

www.topparken.nl/park-westerkogge/

Park Westerkogge, Lijsbeth Tijsweg 7, 1647 LE Berkhout ligt ongeveer 7 km. van Hoorn. Zij bieden vakantiehuizen aan bijv. een huis voor 6 personen met 3 tweepersoons slaapkamers of een vakantiehuis voor 4 personen. Mooi landelijk gelegen. Dit park biedt ook fietsverhuur.

De kantine van de Bouledozers heeft als telefoonnummer 0229-230625

P.V. de Bouledozers

Lid NJBB 7007
Leekerpad  8
1689 VP  Zwaag/Hoorn
Tel: 0229-230625

Speeltijden

Binnen: oktober t/m maart
Buiten:  april t/m september
Dinsdag - 13.30 tot 17.00 uur
Woensdag - 19.30 uur tot 22.30 uur
Donderdag - 13.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag - 19.30 uur tot 22.30 uur
Zaterdag - 13.30 uur tot 16.00 uur
De kantine is een half uur voor aanvang open